Qui és A. Pons?

Base a Barcelona (Espanya) i Londres (UK).

Anna Pons, Hipnoterapia Clínica, BSCH (MAssoc.), Certificat (CPPD), Post Graduat Certificat (PGCert) i Post Graduat Diploma (PGD) en Hipnoteràpia Clínica, London College of Clinical Hypnosis (LCCH) i Universitat de West London (UWL)

L’Anna Pons ha estudiat al London College of Clinical Hypnosis (LCCH), el primer institut al Regne Unit que ofereix una qualificació validada per la University of West London (UWL), obtenint un Certificat (CPPD), Post Graduat (Post Graduate Certificate PGCert) i un Diploma (Practitioners Diploma) a nivel acadèmic de master (level 7). Aquesta convalidació reconeguda per la Universitat de West London otorga als seus diplomats un grau de reputació i credibilitat per damunt de qualsevol altra entitat extra oficial.

L’Anna és Membre Associat de la Societet Britànica de Hipnosi Clínica (British Society of Clinical Hypnosis, BSCH), la qual suporta, ajuda i respecta la feina oferta per aquesta terapèuta professional.

Paral.lelament l’Anna té una llarga carrera i experiència professional desde 1992 dins les arts escèniques. Això li aporta un coneixement extens a l’hora de tractar casos de por escènica, efectivitat esportiva, fòbia a parlar en públic  etc.

Per concertar una cita truca al 00 (34) 672 103 209; o bé escriu al email: a.pons.hipnoterapia@gmail.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s