Aplicacions de la hipnoteràpia

Els hipnoterapèutes moderns utilitzen la hipnosi no només amb finalitats mèdiques sinó també com a una ajuda per a la resolució de molts problemes amb orígen psicològic.

És estimat que aproximadament el 85 per cent de persones de totes les edats respondrà positivament a la hipnosi clínica. Aquest mètode és sovint productiu quan altres mètodes més convencionals de tractament no han estat vàlids.

Algunes de les condicions per les quals la hipnoteràpia és indicada com a mètode pràctic de tractament són:

.- Trencament d’hàbits o conductes indesitjades (per exemple fumar, abús d’alcohol, abús de drogues, enuresis nocturnes, mossegar les ungles, disfèmia etc.)

.- Control del pes.

.- Increment de la productivitat dels estudis i de la feina, efectivitat esportiva, millora de concentració i memòria, desenvolupament de la imaginació, increment d’autoestima i realització del potencial màxim que cadascun de nosaltres poseeix.

.-Alliberament de fòbies (per exemple a animals, a volar en avió etc.), compulsions, problemes emocionals, problemes per dormir, inhibicions, sentiments de culpa, jelosía i molts dels problemes i ansietats de la vida diària.

.-Problemes sexuals com l’ejaculació precoç, tot tipus d’ansietats relacionades amb el sexe i l’exploració de la sexualitat- incloent la exploració de sexualitats alternatives.

.-L’ús de l’auto hipnosi ajudarà a prevenir estrès i tensions causades per la vida moderna, reduint el risc de malalties del cor.

-Dolors menstruals i de l’embaràs.

.-Alleujament i sovint remissió de símptomes com la Síndrome de l’Intestí Irritable (SII).

.-Problemes de pell i urticaries nervioses.

.-Control de dolor per cirugía menor, odontología (ansietat produida per por al dentista i control de dolor durant cirugía bucal), dolor articular i dolor neuromuscular general.

La hipnoteràpia és completament natural i segura i no produeix efectes secundaris indesitjats. Quan és administrada per a professionals amb habilitat i coneixement, els beneficis obtinguts són duradors i en molts casos permanents.

Atacs de pànic

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s