Dolor

El dolor és un sistema de protecció, una estratègia de supervivència excel.lent del nostre organisme. El dolor ens avisa de que hi ha alguna cosa que ens està deteriorant, tan interna com externament.  L’experiència del dolor és però molt subjectiva. Algunes persones toleren millor que d’altres segons quines experiències. L’experiència de la maternitat n’és un exemple molt clar. En el moment del part, el nivell de tolerància de dolor de la mare augmenta i fa possible la experiència.
Sovint la presència de dolor ens avisa perquè anem al metge, o enretirem la mà d’una graella roënt. En alguns casos però el dolor pot ésser crònic, diagnosticat, i aprendre a viure amb ell és crucial per a una existència més plaentera.
La hipnoteràpia ens pot ajudar a aprendre a tolerar el dolor, o a manipular-lo, de manera que la nostra qualitat de vida augmenti considerablement. La reducció d’ansietat, de tensió o la estimulació per sortir d’un pobre estat d’ànim a través de tècniques hipnoterapèutiques poden contribuïr a augmentar el nostre nivell de tolerància de dolor.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s