Control del Pes

La Oficina Europea d’Estadística (Eurostat 2011), així com estadístiques recollides pel Ministeri de Sanitat i Consum recullen dades anunciant que al voltant del 15% dels adults Espanyols pateixen obesitat. La Organització Mundial de la Salut (OMS) ha llençat un avís d’alarma mundial a l’exposar que aproximadament vint mil.lions de nens a tot el món pateixen sobrepès. A Espanya, segons el programa Thao-Salut Infantil, 10’4% de nens són obesos, mentres que 12% de nens mostren un excès de pès important.
L’augment escalant de pes en la població occidental és un tema de preocupació, ja que incrementa l’ aparició de malaltíes relacionades, com són els probemes cardiovasculars, la degeneració de les articulacions, la diabetis i la hemorràgia cerebral.

Tot i que les consequències del sobrpès poden ésser molt negatives, la gran majoría de casos de sobrpès són deguts simplement a un excès alimentari i a una disciplina d’exercici insuficient. Ambdues situacions poden ser redreçades a través de la hipnoteràpia, amb el disseny negociat amb la/el pacient d’un canvi d’habits i de rutina diària com a objectiu principal. En casos diagnosticats d’obesitat o malnutrició, una connexió directa amb l’equip mèdic que porta el cas serà necessari. La supervisió mèdica serà necessaria per instruïr a la/el pacient amb les pautes que el/la conduïran a perdre o guanyar pes per tal d’assolir el pes ideal.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s