Els Beneficis del bilingüisme: Entrena al teu cervell a concentrar-se en el que tu decidixis- igual que en l’estat hipnòtic

“La diferència crucial entre bilingüistes i monlingüistes pot ésser més bàsica: una habilitat augmentada per controlar el que passa al voltant nostre. Els bilngüistes es troben amb la necessitat de canviar de llengüa sovint- pot ser que parlis amb el teu pare en una llengua i amb la teva mare en una altra” diu Albert Costa, investigador de la Universitat Pompeu Fabra”.

Ensenyar al teu  cervell a concentrar-se en una informació específica i a bloquejar altres distraccions augmenta la seva efectivitat, com explica aquest article extret del New York Times ( en Anglès) i publicat el 17 de març de 2012. Això és el que la hipnosi estimula a fer al teu cervell, i una habilitat que pot desenvolupar-se a través de la hipnoteràpia. La hipnoteràpia pot ensenyar tècniques i exercicis que t’ajudaràn a conèixer millor el teu únic món interior.

 

 

Anuncis
Publicat dins de Uncategorized | Etiquetat com a , , , , , , , , | Deixa un comentari

Medicina Energètica- Rutina Diària Energètica

RUTINA DIÀRIA ENERGÈTICA:Rutina_De_5min_4pg

En aquest document podeu trobar una sèrie d’exercicis per fer a casa dirigits a desenvolupar hàbits positius dins del vostre camp energètic.Exercicis extrets de la pàgina The Inner Source Store

Aquest és un treball complementari per millorar el nostre benestar, no és directament hipnosi o hipnoteràpia però és recomanat per una estimada col.lega hipnoterapèuta resident i treballant al Regne Unit, Barbara Collins. Per més informació veieu la seva pàgina web.

Publicat dins de Uncategorized | Etiquetat com a , , , , , , | Deixa un comentari

Hipnosi dirigida a l’intestí ajuda a pacients amb la Síndrome de l’Intestí Irritable

llegeix aquest article en Anglès per saber com un estudi Suec diu que el tractament regular amb hipnosi pot ajudar aquells pacients que pateixen de la Sindrome de l’Intestí irritable, els símptomes dels quals no milloren.

Publicat dins de Uncategorized | Etiquetat com a , , , | Deixa un comentari

Cirugía sota l’efecte hipnòtic

En un quiròfan de l’hospital de St Luc a Brusel.les l’anestesista és també hipnotista. Belgica és al capdavant en l’ús de la hipnosi per cirugía, més que per exemple França, Suïssa o els Estats Units. Comparat amb anestèsia general, el benestar post operatori és més gran, pacients que han estat hipnotitzats es senten més normals que altrers, la cicatrització és millor, i l’us de medicació contra el dolor és mínima.

Publicat dins de Uncategorized | Etiquetat com a , , , , , , , , | Deixa un comentari

Auto hipnosi pot induir anestesia per operacions

Self-induced hypnosis for bilateral ankle arthroscopy

Llegeix aquest article en Anglès per saber més sobre la efecivitat i l’us de la hipnosi com a complement o inclus substitutiu d’anestesia en operacions quirurgiques.

Article extret del British Journal of Anaesthesia

Publicat dins de Uncategorized | Etiquetat com a , , , | Deixa un comentari

Hipnosi i Obstetricia: Donar a llum amb ajuda de hipnosi

VIDEO: 2 MINUTS.

Metges Francesos a l’hospital de Lille obtenen resultats sorprenents utilitzant la hipnoteràpia per assistir en els parts.

La hipnosi apareix útil sobretot en els casos en que les drogues no són suficient, o no son indicades per a la mare o pacient. En aquest reportatge de poc més de 2 minuts podeu veure un gràfic que presenta l’activitat particular observada en el cervell dins de l’estat hipnòtic.

Amb l’ajuda de la ciència, cada dia que passa podem obtenir més informació i més proves científiques de l’estat de consciència particular que crea la hipnosi, i especificar-ne els seus beneficis.

Publicat dins de Uncategorized | Etiquetat com a , , , , , , , , , , | 1 comentari

Neuroanatomía funcional i l’estat hipnòtic

Llegeix aquest article en Anglès,

Feymonville 06

per descobrir com l’estat hipnòtic activa àrees del cervell diferents de les que son activades en el moment de recordar memories des d’un estat d’alerta normal. Comparat amb un estat de descans normal, l’estat hipnòtic redueix la percepció del dolor en un 50 %. Llegeix aquest article en Anglès per detalls d’aquest informació. Observa els gràfics de fluxe sanguini cerebral que exposen una diferència notable entre l’activitat cerebral en una situació de descans normal, i l’activitat observada en un estat hipnòtic.

Aquests estudis demostren científicament com l’activitat del cervell en un estat hipnòtic és particular i diferent a ‘activitat del cervell en altres situacions. L’avanç de la tecnología moderna ens permet observar la singularitat de l’estat hipnòtic i les seves aplicacions – en el cas d’aquest article, relacionada amb la experiència del dolor.

Marie-Elisabeth Faymonville a, Me ́lanie Boly b, Steven Laureys b,*
a Department of Anesthesiology and Pain Clinic, University of Lie`ge, Sart Tilman, Belgium b Cyclotron Research Center and Department of Neurology, University of Lie`ge, Sart Tilman B30, 4000 Liege, Belgium

Publicació:

Journal of Physiology – Paris 99 (2006) 463–469

Abstract

The neural mechanisms underlying hypnosis and especially the modulation of pain perception by hypnosis remain obscure. Using PET we first described the distribution of regional cerebral blood flow during the hypnotic state. Hypnosis relied on revivification of pleasant autobiographical memories and was compared to imaging autobiographical material in ‘‘normal alertness’’. The hypnotic state was related to the activation of a widespread set of cortical areas involving occipital, parietal, precentral, premotor, and ventrolateral prefrontal and anterior cingulate cortices. This pattern of activation shares some similarities with mental imagery, from which it mainly differs by the relative deactivation of precuneus. Second, we looked at the anti-nociceptive effects of hypnosis. Compared to the resting state, hypnosis reduced pain perception by approximately 50%. The hypnosis-induced reduction of affective and sensory responses to noxious thermal stimulation were modulated by the activity in the midcingulate cortex (area 24a0). Finally, we assessed changes in cere- bral functional connectivity related to hypnosis. Compared to normal alertness (i.e., rest and mental imagery), the hypnotic state, sig- nificantly enhanced the functional modulation between midcingulate cortex and a large neural network involved in sensory, affective, cognitive and behavioral aspects of nociception. These findings show that not only pharmacological but also psychological strategies for pain control can modulate the cerebral network involved in noxious perception.

2006 Published by Elsevier Ltd.

Publicat dins de Uncategorized | Etiquetat com a , , , , , , , , , | Deixa un comentari