Control de l’alimentació per ajudar a reduir la pèrdua de memòria.

En un estudi que es presentarà a la 64ª Trobada Anual de la Academia Americana de Neurología aquest Abril vinent, investigadors dels Estats Units exposen la relació  observada entre una dieta d’alt contingut calòric i una davallada cognitiva en persones de més de 70 anys.
La Hipnoteràpia pot contribuir amb efectivitat al control de l’alimentació. Utilitzant una integració de tècniques provinents de diferents camps de la psicología moderna, com el Psicodinàmic, Conductiu i Cognitivo-conductiu, així com incorporant tècniques desenvolupades a partir de la Programació Neuro-lingüistica, tot combinat amb l’efecte de l’estat hipnòtic, la hipnoterapia ofereix un mètode ràpid i efectiu per incorporar pensaments, emocions i comportaments desitjats al nostre subconscient.

Quant a annapons

Anna Pons, Hipnoterapia Clínica, BSCH (MAssoc.), Certificat (CPPD), Post Graduat Certificat (PGCert) i Post Graduat Diploma (PGD) en Hipnoteràpia Clínica, London College of Clinical Hypnosis (LCCH) i Universitat de West London, UK (UWL)
Aquesta entrada s'ha publicat en Uncategorized i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s